El Fraikin BM Granollers perd a Porto una oportunitat de sumar fora de casa a l’EHF

El Fraikin BM Granollers ha desaprofitat una oportunitat per sumar punts fora de casa en la visita a Porto. Les errades en atac han condemnat els vallesans, que han malbaratat un avantatge de quatre gols al principi de la segona meitat.

El Fraikin BM Granollers ha perdut en la visita d’aquest dissabte a la pista d’un feble Porto en partit corresponent a la Copa EHF (23-22). La derrota s’ha consumat després d’una segona part en la qual els atacs han estat infructuosos i no ha pogut materialitzar la superioritat que havia estat capaç de mostrar en bona part del partit. La tolerància arbitral amb la defensa portuguesa també ha influït en les pèrdues dels visitants.

Els vallesans han arribat a anar per davant per cinc gols en una primera meitat de notable eficàcia defensiva i encert sota pals de Vicente Álamo. Però passats els primers quinze minuts ha arribat una primera desconnexió, sobretot ofensiva, que els portuguesos han sabut aprofitar per mantenir-se dins del partit. L’embranzida final dels vallesans els ha portat al descans amb avantatge (9-11), però amb la sensació que s’havien desaprofitat massa oportunitats per trencar el partit.

La segona meitat tornava a apuntar positiva per als vallesans, que mantenien l’encert defensiu i, tot i els dubtes en atac, es distanciava de quatre gols. Llavors ha arribat la segona desconnexió, amb un parcial de 5-0 que ha donat el primer avantatge als portuguesos, que ja no han abandonat fins al final del partit, guiats per Areia a l’extrem, Acevedo a la primera línia i Quintana sota pals. L’eficàcia defensiva dels vallesans ha desaparegut i la remuntada no ha estat possible. En els últims minuts, també ha influït en el resultat la tolerància arbitral les passivitats d’alguns atacs loals.

Només el gol en els últims segons de David Resina ha pogut ajustar el resultat i donar als vallesans l’opció de, com a mínim, superar els portuguesos per diferència de gols quan, en el proper partit europeu, s’enfrontin al Palau d’Esports.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 889 persones.