L’experiència del Fraikin BM Granollers desborda l’Alser

L’experiència del Fraikin BM Granollers li ha permès desbordar l’Alser Sagunt en un partit en el qual s’ha imposat per quatre gols de diferència malgrat la remuntada local en els deu minuts finals del partit.

18/09/2011

L’anotació de Blanxart i de Reznicek, amb tretze dianes entre els dos, ha estat un mur per a les aspiracions de l’Alser de començar a puntuar en el seu primer partit a casa.

Des del principi, els dos conjunts han sortit disposats a deixar clar que lluitaven per aconseguir els seus primers punts en lliga i per a això han intentat imprimir un ritme ràpid a les seves accions per propiciar el desgast de l’oponent.

Els empats se succeïen fins al 3-5 del minut 8 que venia a demostrar que els visitants no volien més problemes en aquest inici de lliga.

Després de la represa Félez ha assumit el protagonisme anotador dels visitants i el seu equip ha adquirit un avantatge al marcador que ha obert el partit per a la remuntada local.

Amb un marcador de 24-27 a deu minuts del final, el partit ha entrat en la seva fase decisiva amb l’equip local decidit a revertir la situació.

No obstant això, dues grans intervencions del porter visitant, Pérez, han fet que l’Alser no acabés de veure clar el camí per sumar i quan només quedava rematar la feina, el Fraikin ha posat més intensitat i a falta de tres minuts ha arribat als cinc gols de diferència que deixaven sentenciat el partit.

FITZA TÈCNICA:

30 – Alser Puerto Sagunto (15+15): Bruixola, Sorrentino (4), Moya (7), Sifre (6, 2P), Muiña (4), Tarrasó (2), Prendes (4) (set inicial) Peg (p.s), Cid, Rubén (2) i Stefanovic (1).

34 – Fraikin Granollers (16+18): Pérez, Resina (4, 2P), Nenadic (4, 1P), Del Arco, Blanxart (7, 3P), Chispi (2) també Malasinskas (1), Félez (4, 1P), Grundsten (4), Raigal (1) i Reznicek (7).

Marcador cada cinc minuts: 2-2, 5-5, 7-7, 10-9, 13-12, 15-16 (descans) 18-20, 20-22, 23-25, 24-26 i 30-34.

Àrbitres: Casado i Vera. Han exclòs Prendes, Stefanovic (2) per part local i Chispi (2), Raigal, Grundsten (2) pels visitants.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 278 persones.