Martí Cros, de Vallgorguina, campió de Catalunya de trialVallgorguina

Martí Cros, de Vallgorguina, s’ha convertit en el nou campió de Catalunya de trial en la categoria de Principiant (nascuts entre 2005 i 2006).

28/05/2015

La prova es va disputar a Sant Julià de Vilatorta (Osona) dins l’entorn de l’Hotel Mas Albareda, just al costat de la zona esportiva municipal. Aquell va ser l’indret escollit per a la disputa de la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Un total de cinc zones en què els participants havien de realitzar tres voltes a un traçat molt tècnic.

Martí Cros es va imposar en una pugna molt ajustada amb Jordi Povedano (Taradell). El pilot de Vallgorguina va aconseguir completar la segona volta de la prova amb 6 punts, un menys que Povedano. Però a la tercera i definitiva ronda, el de Taradell va remuntar fins a finalitzar la prova empatat a punts amb Cros, 11 en total. El trial, per tant, es va haver de resoldre per temps, i el vallesà es va imposar perquè havia completat les zones més ràpid.

La tercera plaça va ser per a Aleix Arrufat (Valderrobles). Pel que fa als altres pilots de Vallgorguina, Adrià Utrillo (Principiant) va quedar sisè i Roger Isern (Benjamí), quart.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.