Més de 4.000 atletes a la marató de Montornès, que guanya l’atleta Adrià Garcia

Més de 4.000 atletes, entre els que van fer el recorregut sencer i els que van córrer només els 5 quilòmetres, van donar categoria a la vintena edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca d’aquest diumenge. La cursa la va guanyar l’atleta independent Adrià García.

03/03/2013

L’atleta independent Adrià Garcia és el nou campió de Catalunya de Mitja Marató en proclamar-se vencedor a la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca, que enguany, en la seva vintena edició, tenia l’honor de ser també campionat català. El que fa una dies es perfilava com a favorit, Benito Ojeda, només va córrer els 5 quilòmetres perquè des de fa uns dies està lesionat.

Van acabar la cursa més de 3.000 atletes que, sumats als més de mil corredors que van córrer els 5 quilòmetres, van convertir el matí de diumenge en una gran matinal atlètica popular.

Garcia va creuar la línia d’arribada totalment en solitari, amb un temps d’1 hora 6 minuts i 14 segons, a més d’un minut del segon classificat, Samir Aid Bouchman (1h 7min 37seg) i del tercer, Marc Roig (1h 7min 47seg). Aquest últim graó del podi va ser el més disputat perquè Roig va haver d’esprintar amb dos atletes més per tal d’aconseguir-lo.

En la categoria femenina Hasna Bahom, que ja havia aconseguit la victòria en l’edició de l’any passat, va repetir victòria aquest any. Bahom va demostrar perquè és una de les atletes femenines més en forma i va fer una cursa pràcticament en solitari des de ben aviat.