Nou cop d’autoritat del Fraikin a Torrevella (26-34)

El Fraikin BM Granollers sembla no tenir sostre. Divendres, nova exhibició dels de Cadenas a Torrevella, que van directes a la tercera posició de la taula. Els vallesans van marcar distàncies al principi del partit i van saber mantenir-les, ajudats per l’estel·lar actuació de Nikcevic (11 gols)

05/12/2010

Nou cop d’autoritat d’un Fraikin BM Granollers que ja ha atrapat l’Ademar en la lluita pel tercer lloc després del seu quart triomf consecutiu (26-34) –novè de la temporada– davant un Torrevella sense prou iniciativa ni capacitat de reacció, que sempre va anar a remolc dels de Manolo Cadenas. En un duel sense complicacions, amb un control gairebé absolut i un parcial de 0-5 de sortida, els vallesans van encarrilar la feina durant el primer quart d’hora, amb un 4-9 que permetria administrar el joc amb rigor i sense precipitacions. Els de Manolo Laguna, molt desdibuixats en l’inici del matx, no van aconseguir el seu primer gol fins passat el minut set, gràcies a David Cuartero.
Amb un sensacional Nikcevic –màxim golejador amb 11 gols– i la bona tasca de Svitlica i Antonio García, es va arribar al descans amb un clar 11-18. Un nou parcial de 0 a 4 –amb 6 a 9 al marcador– va servir perquè els granollerins acabessin de trencar el matx (6-13) a vuit minuts per arribar al descans. Els granollerins van arribar al descans amb relativa comoditat en un duel menys complicat del que tothom esperava.
En la represa, la dinàmica no va canviar i el Granollers va administrar la possessió per eixamplar el marge favorable, fins a gaudir d’una màxima renda d’onze gols (15-26); Nikcevic –el millor del partit– va sumar el seu novè gol –dels onze– just quan l’equip arribava a la barrera dels deu gols de diferència (14-24). Una renda que va arribar a ser d’onze gols 15 a 26, just abans d’una tímida reacció del Torrevella quan el partit ja estava decidit.
Aquesta reacció va permetre als alacantins apropar-se fins a cinc gols (24-29), a quatre minuts del final, amb Rochel i Cuartero com a jugadors indispensables, però la rèplica dels de Cadenas va ser immediata i, amb un parcial de 0 a 4, van esborrar qualsevol ombra de dubte.

El Fraikin BM Granollers juga aquest dimecres a les 7 de la tarda, al Palau d’Esports davant l’Arrate, que és tercer per la cua.

En aquesta enquesta han votat 400 persones.