Podi d’Autopaint, de Sant Feliu, en el debut a les 24 Hores

L’alegria al Box 5 del Circuit de Catalunya era immensa i lògica. El debut a les 24 Hores Frigo de Motociclisme de l’equip Autopaint Endurance Team de Sant Feliu havia acabat de la millor manera possible: acabar la cursa i, a més, pujar al podi.

11/07/2012

L’equip format per Hugo Granados, Oriol Alerm, Josep M. Sanz i Lambert Borrell va acabar la cursa en la 30 posició final, cinquè de la categoria Open Superbike (O-SBK) i tercer dels cinc debutants, que els va permetre pujar al podi. “El cert és que ni ens ho esperàvem. Volíem acabar, que era l’objectiu principal, però aconseguir-ho i, a més, pujar al podi ha estat increïble”, va admetre Enric González, cap de l’equip.