Pol Espargaró culmina una gran remuntada amb el tercer lloc a Sepang

Pol Espargaró, de Granollers, va sumar un nou podi al seu palmarès (el quart d’aquest any), en acabar tercer al Gran Premi de Malàisia de 125cc, aquest diumenge. El de Granollers, que sortia 11è, va imprimir un ritme endimoniat. El seu germà Aleix va fer 11è a MotoGP.

25/10/2009

Pol Espargaró (Bainet Derbi) va tenir un problema a la sortida i va retrocedir quatre posicions, de manera que va fer el primer pas per línia d’arribada en una preocupant 15a posició. Tot i així, el motor de la Derbi RSA va respondre i el vallesà va anar remuntant posicions gràcies a un ritme endimoniat, fins acabar en les posicions de podi. El tercer lloc al circuit de Sepang suposa la quarta vegada que el de Granollers puja al podi aquesta temporada, després dels triomfs a Indianàpolis i Portugal, i el tercer lloc a Japó.

Per la seva banda, Aleix Espargaró -que en aquesta cursa substituïa el lesionat Niccolo Canepa- va igualar el seu millor registre en la cilindrada de MotoGP, amb un onzè lloc: va assolir la mateixa posició al Gran Premi de San Marino). Durant la cursa, el pilot de Pramac Racing va fer un pilotatge intel·ligent sobre l’asfalt mullat, primer analitzant les reaccions de la moto (era la seva primera cursa sobre mullat) i després aventurant-se a avançar pilots.