Pol Espargaró obté el primer triomf de l’any a Jerez

Pol Espargaró va directe al títol. Ho ha deixat clar aquest diumenge, al circuit de Jerez. El de Granollers només ha trigat dos grans premis a sumar el seu primer triomf del mundial de 125c, i ho ha fet després d’una cursa intel·ligent en què ha acabat superant Nico Terol.

02/05/2010

El pilot de Granollers va posar dempeus els 100.000 espectadors del circuit andalús amb una cursa magistral. Espargaró (Tuenti Racing Derbi) ha estudiat els quatre rivals amb qui s’ha barallat durant tota la cursa pels primers llocs, i ha donat el cop de gràcia a dues voltes pel final, en què ha superat Nico Terol i se n’ha anat tot sol fins a l’arribada. Amb aquest triomf, Pol Espargaró és segon del mundial amb 38 punts, a només set punts del líder, Terol.

El company d’Espargaró a Tuenti Racing Derbi, Efrén Vázquez, no va tenir tanta sort i va caure quan faltava poc pel final. En clau vallesana, el pilot de l’escuderia Blusens STX (de Cardedeu), Esteve Rabat, va confirmar les bones sensacions del gran premi inaugural a Qatar, i va pujar al tercer lloc del podi.

MALA SORT PER A ALEIX ESPARGARÓ A MOTOGP
L’altra cara de la moneda és Aleix Espargaró. El pilot de Pramac Racing es va tornar a topar amb problemes tècnics, que el van obligar a passar pel box dues vegades i, tot i poder reincorporar-se a la cursa, es va haver de conformar amb la quinzena i última posició en MotoGP.

En aquesta enquesta han votat 859 persones.