Primer empat del Fraikin al Palau d’Esports

El Fraikin BM Granollers necessitava una victòria per seguir a l’estela dels primers classificats a la lliga i per agafar moral de cara al partit de dissabte a Ucraïna però s’ha quedat a mitges. L’equip de Carlos Viver, amb alts i baixos en el seu joc, ha cedit un empat davant un Helvetia Anaitasuna que també ha presentat llacunes en el seu joc i que s’ha encomanat al seu porter.

24/11/2016
Granollers

El Fraikin ha començat dominant el partit, amb una defensa molt sòlida que impedia tant la connexió amb el pivot Ánder Ugarte com els llançaments exteriors de l’equip de Pamplona. Durant els primers minuts els de Viver han manat al marcador amb avantatges d’un i dos gols i arribant a un màxim avantatge de quatre gols (8-4) passat el quart d’hora de joc.

Les tornes però, han començat a canviar a partir d’aquest moment, coincidint amb les primeres aturades del porter Henrik Nordlander i l’aparició en atac de l’habilidós central Erik Balenciaga. La fins aleshores sòlida defensa granollerina ha començat a trontollar i en atac cada vegada tenien menys clar com atacar la defensa de l’Helvetia. I quan ho aconseguien, s’estavellaven amb la bona actuació del porter suec. Això ha permès la reacció i remuntada d’un Anaitasuna que ha arribat al descans per davant (10-13).

Durant els primers minuts de la segona part la dinàmica s’ha mantingut però unes quantes bones defenses i unes quantes aturades de Pol Sastre han permès a l’equip córrer i capgirar el marcador amb un parcial de 5-0 (20-19). A partir d’aquí la igualtat ha estat màxima i els nervis a banda i banda els han fet cometre excessives errades. Gonzalo Porras ha aconseguit el 24-23 a mig minut del final però l’Anaitasuna ha marcat l’empat quan mancaven cinc segons pel final.