S’acaba l’aventura olímpica de Cañellas

El combinat estatal va caure contra França als quarts de final dels Jocs Olímpics de Londres després de jugar un gran partit contra els vigents campions del món i olímpics. Joan Cañellas va anotar dos gols, els primers de les dues parts i va imposar la seva fortalesa al centre de la defensa.

09/08/2012

La seva gran actuació no va suficient per aturar la potent selecció francesa que encara que va començar perdent de sis gols als primers quinze minuts de partit, es va anar recuperant i al descans, la diferencia era només de sis gols, 12-9.

A la segona part, França va jugar als límits del reglament en defensa, provocant moltes faltes i amb un atac molt efectiu encapçalat per Jerome Fernandez, Nikola Karabatic i William Accambray, aquest últim va ser amb set gols el màxim anotador.

El partit va arribar al darrer minut amb empat a 22 gols a l marcador i Espanya atacava. Els francesos van fer tres faltes seguides, fins que la pilota va caure a les mans de Joan Cañellas que va xutar fora la pilota. Amb només trenta segons de partit, Nikola Karabatic va comandar una jugada d’atac que acabaria sent fatal per a Espanya. La pilota va pasar per les mans de Karabatic, Accambray i Fernandez. El primer va concentrar totes les seves forces en un llançament que va blocar el porter espanyol, Arpad Sterbik amb la mala fortuna que la pilota va arribar a Accambray que va aprofitar el refús per marcar el gol de la victòria quan faltaven només dos segons.

D’aquesta manera s’acaba la participació del central vallesà de l’Atlètic de Madrid als Jocs de Londres.

El jugador de Palautordera, Joan Cañellas, completa els seus primers jocs olímpics amb 14 gols i 9 assistències. La seva actuació al capdavant de la defensa espanyola va ser clau a la victòria davant Serbia, Corea del Sud i Hongria a la fase de grups.