Salinas dóna, als darrers segons i de penal, el triomf al Fraikin BM Granollers (25-24)

Un penal transformat per Rodrigo Salinas a pocs segons del final va donar el triomf, aquest divendres, al Fraikin BM Granollers davant el Puerto Sagunto (25-24). La victòria situa els vallesans en el sisè lloc provisional de la lliga, a l’espera de la resta de partits de la jornada.

09/02/2013

El Granollers va posar-se el marcador de cara amb un 2-0 inicial, però els valencians van reaccionar i Milasevic va empatar. A partir del minut 15 (7-7), els visitants aprofitaven les superioritats i les bones pilotes que rebia el pivot per anar mantenint la igualtat. Més endavant, les aturades del porter valencià Bruixola van propiciar un lleuger avantatge del seu equip al marcador (8-10). El tècnic vallesà Toni Garcia va demanar temps mort, en veure que l’únic pivot de què disposa, Nicklas Grundsten (Raigal i Capdevila estan lesionats) acumulava ja dues exclusions. Els últims minuts del primer temps van estar marcats per la imprecisió general i el Fraikin se’n va anar al descans un gol per sota (11-12).

A la represa, els valencians continuaven portant la iniciativa al marcador, davant un Granollers que no aconseguia retallar distàncies, fins al punt que Garcia va haver de demanar un altre temps mort. Més tard, els locals perdien Grundsten per la tercera expulsió, en una decisió molt protestada per la graderia. Amb tot, el Fraikin va ajustar-se en defensa i va frenar l’efectivitat visitant en atac, fins a igualar el marcador a 24 gols.

En un últim minut èpic, el Granollers va saber aprofitar millor les exclusions de Mateu Castellà i Rubén Ruiz per provocar un penal que Rodrigo Salinas va transformar en un gol d’or, provocant el deliri del Palau d’Esports.

FRAIKIN BM GRANOLLERS: Gonzalo Pérez de Vargas, Blanxart (1), Campos (1), Eloi Félez (2), Malasinskas (5), Grundsten (4), Resina (1), Manel Pérez, Jordi Puig, Adrià Pérez (2), Salinas (5), Albert Pujol, Ferran Solé (4) i Arnau García.

FERTIBERIA PUERTO SAGUNTO: Bruixola, Pablo, Samuel, Mateu, Moriñigo (1), Tarrasó (3), Berrios (2) Chernov (1), Ángel Fernández (2), Vallés (3), Serrano (4), Ruiz (1), Milasevic (6), Toni Alegre, Nebot, Chispi (1).

ÀRBITRES: Carlos Javier Gude Prego i Juan José Gude Prego. Exclusions pel Fraikin BM Granollers: Grundsten (3); pel Fertiberia BM Puerto Sagunto: Mateu Castellà (3), Rubén Ruiz, Moriñigo (2) i Tarrasó (2)

PARCIALS: 3-3, 5-4, 7-8, 8-10, 10-11, 11-12 -descans-, 13-14, 16-17, 18-20, 20-21, 22-23, 25-24.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 888 persones.