Segona victòria del Fraikin BM Granollers per seguir al capdavant del grup de l’EHF

El Fraikin BM Granollers ha sumat la segona victòria a la fase de grups de l’EHF després de vèncer l’HCM Constanta per 23 a 21. Els de Carlos Viver han estat pràcticament tot el partit per davant però els ha costat molt trencar-lo. La defensa i la porteria han estat el més destacat.

28/02/2015

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit aquesta tarda la segona victòria en tres partits a la fase de grups de l’EHF i es manté imbatut -dues victòries i un empat-, al capdavant del grup B de la competició a l’espera del que facin aquesta tarda el Team Tvis Holstebro i l’HC Sant Petersburg. Els de Carlos Viver han dominat el partit des de l’empat a dos, amb un gran treball defensiu i bones intervencions de Pejanovic sota els pals. En atac els ha costat més però la victòria els allunya a quatre punts de l’equip romanès.

Els àrbitres han marcat des d’un inici un nivell molt alt en els contactes físics amb una exclusió a Jose Guilherme de Toledo al primer minut però han mantingut el criteri durant tota la primera meitat. Tot i l’exclusió el Constanta només ha estat capaç de posar-se un gol amunt i, després de l’1-2 el Fraikin ha agafat les regnes del partit amb un parcial de 4-0 aprofitant l’exclusió de Rakcevic, la bona defensa i les aturades de Pejanovic. El Fraikin ha arribat a tenir un màxim avantatge de tres gols en més d’una ocasió però no ha sabut aprofitar les següents situacions de superioritat -tres més- i ha arribat al descans amb dos gols de marge (12-10), tot i que el Constanta ha arribat a empatar a 7 al minut 20.

A la segona part els alts i baixos en el joc del Fraikin han fet que el marcador oscil·lés entre un i tres gols de marge. Els de Viver no han estat del tot fins en atac però no han deixat mai que el Constanta empatés com a la primera part. Passat el minut 50 un gol de Juan del Arco ha suposat el màxim avantatge del partit (22-18) però els granollerins no han tancat el partit, tot i que defensivament no han fet massa concessions a un Constanta molt espès ofensivament.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?