Sergi Matas, del CA Montornès, bronze al català absolut d’atletisme

Sergi Matas, del Club Atletisme Montornès, va alçar-se amb el bronze al Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta, a Sabadell. Un total de sis atletes van representar al C.A.Montornès.

08/02/2013

En la categoria masculina Sergi Matas va realitzar l’actuació més destacada, amb un bronze en 60 metres tanques, i una marca de 8s 44; aquesta marca li permet participar aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya Absolut. D’altra banda, Juan Arias va participar a les semifinals del 60 metres llisos i va acabar 5è amb 7s 27; Marc Capell va fer 4t de la seva semifinal en els 200 metres llisos amb 23s 06.

En l’apartat femení va destacar l’actuació de Loida Reyes que va finalitzar en 8a posició en la prova dels 3.000 metres llisos amb 10min 42s 52; també va fer 8a Anna Olea, vigent campiona de catalunya sub-23, en els 60 metres llisos amb una marca de 8s 03.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.