Tercera victòria consecutiva del KH-7 BM Granollers

El KH-7 BM Granollers va aconseguir ahir la cinquena victòria de la temporada -tercera consecutiva- que el consolida a mitja taula amb 10 punts. L’equip de José Luis Villanueva va dominar des del primer minut però l’Aiala Zarautz no es va donar per vençut fins a l’últim quart d’hora.

08/11/2015

La primera meitat va mantenir-se equilibrada fins l’empat a 9. Un parcial de 4-0 molt meritori -dos dels quatre gols es van aconseguir en inferioritat numèrica- va obrir les primeres diferències favorables a les granollerines (13-9). Abans del descans el Zarautz es va apropar a dos gols però un gol de contraatac de Míriam Gonzàlez va permetre les de Villanueva marxar als vestidors amb tres gols de marge (15-12).

A la segona part el Zarautz es va mantenir dins del partit gràcies als llançaments de penal -en va marcar vuit dels onze que va llançar- i a algun llançament exterior d’Andrea Zaldúa. Les aturades d’Andrea de la Torre van ser claus per tornar a obrir forat als últims minuts i una de Lorena Ramírez, en un llançament de penal, va servir per evitar l’empat a 18, quan més a prop estava l’equip basc.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 541 persones.