Un Fraikin amb baixes importants suma un valuós punt a Lleó

El Fraikin BM Granollers va sumar un punt vital, aquest dimecres a Lleó. Els de Carlos Viver van empatar a 33 gols amb l’Abanca Ademar, tot i les absències d’homes clau com Álvaro Ruiz o José Guilherme de Toledo, i un Valadao que va jugar tocat.

05/03/2015

El Granollers va començar portant la iniciativa del partit i anotava amb facilitat. En la faceta golejadora, Juan del Arco va ser el principal artiller vallesà, amb 10 dianes, seguit de Ferran Solé, amb 9. Al minut 13 el Fraikin guanyava per 6-10. L’Ademar va ajustar la defensa i es va tornar a ficar en el partit a base de contraatacs. El marcador al descans reflectia aquest equilibri: 18-18.

A la represa va continuar la igualtat però el Granollers va aprofitar les errades locals en el xut per anar-se’n un altre cop al marcador (21-24), amb uns Solé i Del Arco imparables. Però, altre cop, els lleonesos van aconseguir retallar diferències i posar-se per davant a set minuts del final (31-30). Fins al final, el partit va ser molt intens i vibrant, i l’Ademar (ja amb el 33-33 al marcador) va tenir la victòria en un últim atac a cinc segons del final, però no el va aprofitar.

LLEGIU LA CRÒNICA COMPLETA I LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES, AQUEST DIVENDRES A EL 9 NOU

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 463 persones.