Un Fraikin BM Granollers intermitent resol als últims minuts contra el BM Guadalajara

Al Fraikin BM Granollers li està costant treure els partits endavant, sigui pel cansament o per la manca d’encert. Els de Carlos Viver venien de perdre l’últim partit de lliga al Palau i d’empatar amb el Holstrebro a l’EHF però al final, contra el BM Guadalajara, han pogut retenir els dos punts.

18/02/2015

El Fraikin no està fi, però aquest cop ha complert l’objectiu de seguir sumant els dos punts. El BM Guadalajara, tot i fer un partit força mediocre i amb moltes errades -bàsicament ofensives- ha estat a punt de donar-li un altre ensurt als de Carlos Viver, que ja venien de perdre contra el Villa de Aranda a la lliga i de deixar escapar la victòria als últims minuts contra un Holstebro que va acabar esgarrapant un punt a l’estrena de la fase de grups de l’EHF Cup.

Els granollerins han començat bé, amb dues aturades de Pejanovic -ha destacat per aturar tres dels quatre penals que li han llançat- i marcant el ritme, amb el marcador sempre a favor d’un o dos gols. Passat el quart d’hora de partit ha aconseguit escapar-se de cinc gols (12-7) però el Guadalajara, amb bones intervencions del porter Almeida i amb gols de la primera línia, ha retallat la diferència a la mínima expressió (12-11).

Només començar la segona part el Fraikin s’ha escapat de tres gols (14-11), però a partir d’aquest moment Almeida i la defensa del Guadalajara li han guanyat la partida a la primera línia dels granollerins, que han vist com de guanyar de tres han passat a perdre d’un gol. Per sort el Guadalajara ha fallat tots els atacs per posar-se dos gols amunt i, amb un parcial de 4-0, el Fraikin s’ha posat altra vegada tres gols amunt (21-18) i, aquest cop, ha assegurat la victòria.