Un gol a l’últim segon d’Adrià Figueras manté el Fraikin BM Granollers al tercer lloc

En un partit de màxima igualtat entre els granollerins i el Bidasoa Irún, Álex Márquez s’ha associat perfectament amb Figueras després de treure ràpidament un cop franc i al pivot no li ha tremolat el pols per aconseguir el gol de la victòria.

10/11/2017
Granollers

El Fraikin ha sortit una mica espès, badant al centre de la defensa i permetent que el Bidasoa es posés per davant (1-4) amb gols des dels sis metres després de refús d’Almeida o dels pals. El Bidasoa ha aguantat aquest avantatge de tres gols fins el 3-6, moment en què l’equip d’Antonio Rama ha capgirat el marcador amb un parcial de 5-0 fonamentat en les aturades de Bombóm Almeida -ha mantingut de nou un percentatge d’encert superior al 30%-, les recuperacions defensives i les transicions ràpides.

Del 3-6 s’ha passat al 8-6 i, a partir d’aquest moment els de Rama s’han mantingut per davant, aconseguint un màxim avantatge de tres gols cap a les acaballes de la primera part (17-14). Márquez, totalment recuperat de la seva llarga lesió i molt endollat, ha fet el 18-16 amb què s’ha arribat al descans.

En la represa les aturades de Xoan Manuel Ledo han permès el Bidasoa tornar a igualar un partit que, a partir de l’empat a 18, s’ha mantingut frec a frec en tot moment. Uns i altres han desaprofitat opcions de decantar el partit al seu favor i una pèrdua de pilota dels bascos ha permès el Fraikin disposar d’un últim atac que, a empentes i rodolons i al límit del temps, ha servit per aconseguir la sisena victòria de la temporada a la lliga.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 276 persones.