Un gol de David Resina al límit del temps dona els dos punts a un Fraikin BM Granollers que es situa a un punt de la segona posició

El Benidorm ha dominat el marcador durant bona part de la primera meitat i a l’inici de la segona però el Fraikin ha capgirat el marcador i tot i les polèmiques decisions arbitrals dels últims minuts ha aconseguit una victòria que el deixa a un punt de la segona posició.

12/05/2018
Granollers

El porter del Benidorm, Mile Mijuskovic, ha començat amb molt d’encert i el seu equip s’ha posat per davant amb el 3-0 però el Fraikin BM Granollers s’ha recuperat ràpidament, també amb bones aturades de Bombom Almeida -li ha aturat un penal a David Cuartero-, i ha aconseguit empatar el partit a tres amb un contraatac d’Adrià Figueras. El Benidorm ha mantingut mínims avantatges fins que, passat el primer quart d’hora de partit el Fraikin s’ha posat per primera vegada al davant (7-8).

Dos contraatacs seguits culminats per Figueras i Álvaro Cabanas han situat el Fraikin amb el màxim avantatge de la primera part (7-9). El tècnic local, Zupo Equisoain ha demanat temps mort i, just després, l’equip ha reaccionat i ha aconseguit un parcial de 4-0 que els ha posat amb l’11-9. Els d’Antonio Rama han mantingut el frec a frec i han aconseguit arribar al descans amb empat a 15 després d’un penal transformat per Cabanas amb el temps esgotat.

Als primers minuts de la represa el Benidorm ha mantingut els avantatges d’un i dos gols però el Fraikin s’ha posat per davant a partir del 19-20 i ha arribat a disposar de tres gols de marge amb el 24-27, amb noves intervencions d’Almeida mentre a la porteria local era Darius Makaria qui també aportava bones aturades. Aquestes han propiciat que el Benidorm es recuperés i empatés el partit a 27. Els àrbitres han exclòs Álex Márquez a dos minuts del final i Makaria li ha aturat un llançament a Jorge Silva amb empat a 27. El Fraikin, amb una bona defensa, ha recuperat la possessió i Silva ha forçat l’exclusió d’Eloy González. Amb sis segons per davant el Fraikin ha fet arribar la pilota a David Resina que, des de l’extrem, ha fet el gol de la victòria.

Aquesta victòria i l’empat entre Ademar León i BM Logroño fan que el Fraikin es situï tercer en solitari, a només un punt de l’Ademar i amb opcions d’acabar segon. Per tal d’aconseguir-ho els d’Antonio Rama hauran de guanyar dissabte vinent el Quabit Guadalajara i esperar un empat o una derrota de l’Ademar a la pista del Recoletas Atlético Valladolid.

Llegiu la crònica completa i les valoracions a l’edició d’aquest dilluns d’EL 9 NOU

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 184 persones.