Un Malasinskas enorme guia el Fraikin al tercer triomf seguit

El Fraikin BM Granollers va sumar el tercer triomf seguit i continua invicte a la segona volta, després de doblegar el Cangas (31-35). Els gallecs no perdien a casa des del 27 d’octubre. Pérez de Vargas (20 aturades) i Malasinskas (9 gols) van ser els homes clau en la victòria vallesana.

17/02/2013

Amb aquest triomf, el BM Granollers se situa setè, empatat amb el Ciudad Encantada (6è) i obre un forat de tres punts respecte del seu persseguidor immediat, el Huesca, que va empatar a la pista del Villa de Aranda. La classificació dóna als vallesans una certa tranquil·litat pel que fa a la permanència i els permet començar a pensar en les places europees.

El Cangas va començar manant (8-5, min 11) però una rigorosa exclusió de Pousada va desendollar-lo del partit. Els locals es van encallar i van donar moltes facilitats a un Granollers ben liderat per Eloi Félez i Aidenas Malasinskas.

Amb un parcial 1-5, l’equip dirigit per Toni Garcia va capgirar el marcador al minut 20 (9-10) i el temps mort demanat pel tècnic gallec, Víctor García, no va donar resultat: el Fraikin, amb un Gonzalo Pérez de Vargas inspirat com sempre, va obrir forat al marcador (10-15, min 27).

A la represa, el Cangas va aconseguir empatar (18-18) aprofitant una superioritat numèrica. Però el Granollers, amb Malasinskas i Pérez de Vargas com a puntes de llança, va tornar a distanciar-se (22-25, min 45). Els locals semblava que reaccionaven, però van malbaratar molts llançaments i van ser incapaços de frenar Malasinskas.

BM CANGAS:
Santana, Simés, Adrián Rosales (5), Cerqueira (2), David García (9,2p), Serafín Pousada (1) i Suso Soliño (3) -set inicial- Kevin García, Krook, Eijo, Pumar (5), Amarelle (3), Levente (3), Rubén Soliño i Feldmann.

FRAIKIN BM GRANOLLERS:
Pérez de Vargas, Blanxart (3), Raúl Campos (6,3p), Grundsten (3), Pujol, Resina (4) i Eloi Félez (4) -set inicial- Malasinskas (9), Salinas (2), Solé (3) i Pérez (1).

ÀRBITRES:
Muro San José i Rodríguez Murcia. Van excloure els locals Serafín Pousada, Adrián Rosales i Amarelle, i als vallesans Pérez, Pujol, Salinas i Raúl Campos por parte del Fraikin Granollers.