Un penal molt discutit ensorra el Granollers i dóna la victòria a l’Aiguafreda per la mínima

El derbi entre l’Aiguafreda i l’EC Granollers es va resoldre amb victòria de l’equip local per la mínima. L’Aiguafreda va sumar els tres punts gràcies a un discutit penal que li va permetre desfer el 0-0. El Mollet va suar per guanyar al Palau Solità i el Canovelles va empatar amb el Cerdanyola.

22/03/2010

L’ Aiguafreda segueix imbatut a casa i fa un pas més cap a l’objectiu de l’ascens amb una victòria per la mínima davant del Granollers, que havia encadenat quatre victòries consecutives que li havien permès ocupar un lloc còmode a la taula classificatòria. El partit va seguir la tònica dels darrers quatre partits a casa, amb uns locals que van patir fins al final per endur-se els tres punts i al final, un solitari gol de penal de Cesc Pla els va servir.

A 11 minuts pel final, es va produir la jugada decisiva del matx, en un jugada dins l’àrea que va acabar amb contacte de Calvo sobre Cesc Pla, que va ser castigat amb penal, molt protestat pels visitants, i que va transformar el mateix Pla en l’únic gol del partit.

EL MOLLET PATEIX PER GUANYAR AL PALAU SOLITÀ

El CF Mollet UE va patir per aconseguir els tres punts a casa davant el Palau-solità i Plegamans (1-0). L’equip molletà va guanyar per la mínima gràcies al gol de Manolo Casto, al quart d’hora de joc. Tot i així, l’equip dirigit per José Luis Garcia no va donar mostres de millora després de l’ensopegada a la jornada anterior amb el Ripollet, però va mantenir el resultat fins al final.

EMPAT JUST ENTRE CANOVELLES I CERDANYOLA

Empat just entre el Canovelles i Cerdanyola (1-1). La primera part la van dominar els locals i la segona, el Cerdanyola. El primer gol va ser de jugada de contraatac i el gol de l’empat va ser de córner, després d’una falta.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 888 persones.