Una primera part molt fluixa condemna el Fraikin a la derrota a Puente Genil

El Fraikin BM Granollers va pagar amb una derrota a Puente Genil una primera part molt fluixa, en què els vallesans van arribar a anar cinc gols per sota. La gran reacció posterior no va ser suficient per capgirar el marcador.

17/11/2016
Granollers

El Puente Genil, entrenat per l’exjugador del BM Granollers Quino Soler, va començar molt fort i, amb una porteria molt sòlida i Rudovic fent molt de mal en atac, va arribar al descans cinc gols per sobre (15-10). A la represa, l’avantatge va augmentar a sis gols i el Fraikin va reaccionar. Els vallesans es van posar a un sol gol però, després d’una fase vibrant amb intercanvi de gols, els cordobesos van aguantar la pressió i van obrir altre cop forat al marcador per assegurar el triomf.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.