Vicente Álamo debuta i esdevé protagonista en la victòria del Fraikin BM Granollers

Vicente Álamo ha debutat a la quarta jornada i la seva entrada al partit ha resultat clau perquè el Fraikin BM Granollers acabés emportant-se una victòria molt soferta davant el recentment ascendit Recoletas Atlético Valladolid. El porter ha evitat l’empat a 32 aturant un penal amb el temps esgotat.

21/09/2016

Una lesió al colze li havia impedit tornar a jugar a la Lliga Asobal després d’estar un any retirat i aquest dimecres Viver li ha donat els primers minuts. Vicente Álamo ha sortit a mitjans de la primera part, amb empat a 13 al marcador i les seves aturades han resultat decisives, primer perquè l’equip agafés una embranzida que no ha estat definitiva, i després perquè ha aturat el penal que permetia guanyar per un ajustat 32-31.

L’equip de Carlos Viver ha tingut força problemes per dominar el partit, bàsicament perquè el Recoletas Atlético Valladolid ha sabut explotar molt bé la connexió entre la primera línia i el pivot Abel Serdio -màxim golejador del partit amb vuit gols- i les sortides en contraatac en les pèrdues de pilota.

L’equip castellà ha arribat a guanyar de tres gols a l’inici de la segona part després d’un parcial de 0-4 (17-20), els granollerins s’han recuperat a un quart d’hora del final i semblava que trencaven el partit però el Valladolid no s’ha rendit i ha estat a punt de donar un disgust als de Viver.

LLEGIU LA CRÒNICA AMPLIADA I LES DECLARACIONS A L’EDICIÓ DE DIVENDRES D’EL 9 NOU

En aquesta enquesta han votat 859 persones.