Victòria treballada del Fraikin BM Granollers davant el cuer per seguir amb opcions de ser a la Copa Asobal

El MMT Seguros Zamora no ho ha posat gens fàcil. L’equip castellà, amb una gran actuació del seu porter Carlos Calle, s’ha mantingut dins del partit fins als últims minuts malgrat que no ha fet perillar la victòria granollerina.

06/12/2017
Granollers

El Fraikin ha començat marcant la pauta malgrat les aturades del porter del Zamora. Calle ha fregat el 40% d’encert durant bona part de la primera meitat i això ha permès que el seu equip es mantingués a una distància que no permetia els d’Antonio Rama relaxar-se. Amb màximes de tres i mínimes d’un el Fraikin ha marcat el ritme i ha aconseguit neutralitzar el perill que oferia el central Octavio Magadán, generant joc cap als extrems o cap als pivots, acompanyat pel llançament exterior del brasiler Anderson Dos Santos.

Aprofitant l’exclusió del pivot Mouriño el Fraikin ha aconseguit una màxima diferència de quatre gols (10-6). En arribar al descans el Zamora ha aprofitat l’exclusió de Jorge Silva per aproximar-se a dos gols però a l’inici de la segona part Rakocija i Porras han tornat a deixar la diferència en quatre gols (15-11).

L’atreviment de Vukasin Rakocija -Rama li ha donat minuts i el serbi no els ha desaprofitat- i la brega de Gonzalo Porras -cinc gols, tres penals provocats i alguna exclusió- han sobresortit en atac en un Fraikin que també ha tingut com a destacat a Marc Guàrdia, que ha acabat el partit amb un 48% d’encert.

La victòria fa que els de Rama mantinguin les opcions per estar presents a la Copa Asobal -estan obligats a guanyar dissabte el Benidorm i dimecres a Guadalajara- mentre el Ciudad Encantada, un dels rivals directes dels granollerins, ha empatat i queda un punt per sota.

En aquesta enquesta han votat 77 persones.