Victòria treballada d’un Fraikin que sua fins els últims segons

El Fraikin BM Granollers continua tercer després de vèncer un Bada Huesca molt lluitador que no s’ha rendit quan els granollerins guanyaven de set gols. Han apretat fins el final i han posat l’ai al cor de l’afició del Palau amb el 32-31 i pilota per empatar que han estavellat al pal.

13/04/2016

El partit ha començat amb una primera meitat de constant frec a frec, amb un Bada Huesca que ha anat per davant al marcador durant força estona i amb un Fraikin que ha capgirat el marcador al límit del minut 20 (10-9). L’equip d’Osca ha arribat a guanyar de dos gols en diverses ocasions -2-4, 5-7 o 6-8-, diferència màxima que també ha gaudit l’equip de Viver (13-11). Les aturades de l’exporter granollerí Dimitrije Pejanovic han estat claus perquè el Bada Huesca es mantingués dins del partit. Un gol del central Diógenes Cruz, al límit del temps, ha servit per arribar al descans amb empat a 14.

A la segona part, després del 14-15 del Huesca, el Fraikin ha posat la directa amb bones defenses i aturades d’Almeida. Això els ha permès córrer en contraatac i anar ampliant l’avantatge de mica en mica fins arribar a una màxima diferència de set gols (30-23). Els aragonesos han canviat la defensa i l’han avançat, amb una 3-3 molt pressionant, els granollerins han perdut moltes possessions i el Huesca s’ha posat a un gol i amb atac per empatar, que han estavellat al pal. Teixeira, un dels millors del partit, ha fet el 33-31 al límit del temps.

LLEGIU LA CRÒNICA AMPLIADA I LES IMPRESSIONS DELS PROTAGONISTES A L’EDICIÓ DE DIVENDRES D’EL 9 NOU

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 579 persones.