EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

La passió: clau de l’èxit

Miquel Viñolas, ànima de la Pastisseria Àger de Moià, ha guanyat dues medalles de plata i dues de bronze al campionat anual que organitza l’Academy of Chocolate de Londres


22/10/2021
Moià

Miquel Viñolas és l’ànima de la Pastisseria Àger de Moià. Un mestre xocolater que recentment ha estat guardonat amb quatre premis de cinc mostres que van presentar al campionat anual de l’Academy of Chocolate: dues medalles de plata i dues d’argent que reconeixen la feina d’una de les set úniques pastisseries de tot l’Estat que es fabriquen ells mateixos la xocolata. Van començar el 2008 “amb un esclop i una espardenya”, però en tan sols un any i mig ja van muntar l’obrador: “Jo mateix…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 113 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't