EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Cuina | Espaguetis a la puttanesca

Un plat fàcil de fer i que val la pena tastar

El 9 Nou
23/02/2023
Vic

Eva Remolina / AMIC

Els espaguetis a la puttanesca potser no són tan populars aquí com en altres llocs, però és un plat que val la pena tastar perquè és molt fàcil de fer i és boníssim. Ens ajudarà a anar variant a la cuina

Ingredients (4 persones)

-100/120 grams d’espaguetis per persona
-dos grans d’all grans
-tres bitxos
-una llauna d’anxoves
-10 tàperes
-12 olives negres
-una branca d’alfàbrega fresca
-500 grams de tomàquet triturat
-sal
-oli d’oliva verge extra

Elaboració:
1. Posarem a bullir aigua i sal dins d’una olla per coure els espaguetis fins que estiguin al dente.
2. Mentre arriben al punt de cocció, podem anar tallant en trossets les anxoves, les olives i els alls.
3. En una paella amb una mica d’oli, fregirem els alls juntament amb els bitxos fins que estiguin daurats.
4. Afegirem a la paella les anxoves i ho cuinarem durant un minut i mig, per després posar-hi la resta d’ingredients: les tàperes i les olives. Ho remenarem tot i cuinarem durant uns 15 minuts.
5. Barrejarem la salsa resultant amb els espaguetis i servirem.Els espaguetis a la puttanesca potser no són tan populars aquí com en altres llocs, però és un plat que val la pena tastar perquè a més que és molt fàcil de fer i és boníssim ens ajudarà a anar variant a la cuina.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 85 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't