Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

“Llençar menjar ens fa mal al cor”

A Vic es generen unes 3.500 tones de residus orgànics cada any i el 58% provenen de la ciutadania

  • El 9 Nou
  • 09/12/2021 | 21:23

Darrere de qualsevol aliment hi ha un important procés de producció. Això implica l’esforç de la pagesia i la ramaderia, la seva elaboració o la despesa energètica que tot plegat genera. Als abocadors, però, hi continuen arribant grans quantitats de residus orgànics. De fet, a la ciutat de Vic cada any es generen “unes 3.500 tones” d’aquesta fracció, explica el regidor de Manteniment i Serveis de l’ajuntament vigatà, Albert Castells. Gran part d’aquestes deixalles són considerades “malbaratament alimentari”, el que vol dir que els productes…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Aprova que el govern reguli la temperatura en comerços, transport i oci?

En aquesta enquesta han votat 763 persones.
 

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.