Cervesa del Montseny ha decidit fer un pas endavant per recuperar-se de la davallada de vendes dels últims mesos amb la covid-19 i, a la vegada, fer realitat el projecte de crear un espai de venda, promoció i degustació del seu producte. Tap Room de Cervesa del Montseny és el nou establiment obert al públic que es troba integrat a les seves instal·lacions de Sant Miquel de Balenyà (Osona). En un comunicat, s’explica que l’espai està inspirat en el model americà de petites cerveseres, amb zones obertes al públic on es poden degustar les cerveses que s’hi fabriquen i conèixer el procés d’elaboració. S’hi podran tastar totes les varietats, amb sis aixetes directes de la fàbrica. La posada en marxa ha suposat una inversió de 60.000 euros.
“Volem que la gent visqui una experiència única, una immersió cervesera, que se senti com el mestre cerveser interactuant amb l’aigua, la malta, el llúpol i el llevat”, ha destacat el director, Julià Vallès. L’espai permetrà conèixer el procés d’elaboració de la beguda, els seus orígens, les diferents famílies i estils i maridatges, durant les visites guiades que s’hi ofereixen.
L’establiment queda integrat amb la resta d’instal·lacions i té una superfície d’uns 200 metres quadrats. Està decorat amb mobles de fusta i consta d’una barra i diferents taules amb tamborets a l’espai inferior. També s’ha habilitat un segon espai superior amb taules llargues i bancs a sobre dels diferents tancs de fermentació. L’aforament ordinari és de 60 persones.
A la nova zona també s’hi preveu dur a terme activitats com ara presentacions i actuacions o concerts de petit format. D’altra banda, també s’ha pensat en esdeveniments relacions amb la cervesa i amb la cultura.
Inicialment, l’establiment obrirà els divendres a la tarda i els dissabtes, dia en què també hi haurà les visites guiades.
{{ comment.text }}