L’empresa Confialiments Ter, SA va inaugurar el divendres 30 de juny les seves noves instal·lacions a les Masies de Voltregà. Originària de Manlleu i amb estructura a Gurb, l’empresa necessitava créixer i ha construït una nau de 2.600 metres quadrats de sales per a producció i 600 d’oficines, on ha invertit prop de quatre milions d’euros i que els han de permetre “una millor organització”, com explica el gerent, Jordi Pujadas. No es tracta de créixer molt, sinó de “poder ser més eficient”. I és que fins ara l’empresa, nascuda l’any 1989 com una distribuïdora de pollastres regentada per Rafel Molist a Manlleu, es trobava amb la necessitat de “créixer i a Manlleu no ho vam poder fer”. La situació de les Masies els permet, però, estar en “una bona situació logística”, diu Pujadas, ja que estan a prop de l’empresa Vilarta, que és qui els serveix els vedells arribats d’Europa; de la granja La Moreta, on els crien; de ‘’escorxador de Manlleu, on els sacrifiquen, i amb la C-17 a tocar.
L’empresa va ser assumida l’any 2007 per dues empreses de la família Pujadas, Ramaderia Ter, SL –titular de la Moreta–, Arenes i Graves Castellot i Gerard Birosta com a soci industrial i a títol personal. Va ser el canal de distribució per a les vedelles –només femelles– que es crien ells mateixos però també distribueixen pollastre, conill, porc, xai, cabrit i fan elaborats i ho fan als supermercats del grup Bon Preu i a petites botigues, restaurants i col·lectivitats.
A l’empresa hi treballen 32 persones i l’any passat va facturar prop de 9 milions d’euros.
{{ comment.text }}