Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

De la terra al paladar

Mas El Garet, de Tona, ha acollit aquest dimecres una visita a la granja i la formatgeria en el marc de la Setmana BIO

“Sempre diem que la formatgeria és l’excusa per continuar fent de pagès”, diu Lluís Mauri, propietari de la formatgeria Mas El Garet. Quinze anys després de la seva obertura, l’explotació compta amb mig miler d’animals…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

La cimera del clima que es fa a Bakú acabarà amb avanços per frenar el canvi climàtic?

En aquesta enquesta han votat 531 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't