Edició Osona i Ripollès
Tria la teva edició predeterminada
Edició Vallès Oriental

De la terra al paladar

Mas El Garet, de Tona, ha acollit aquest dimecres una visita a la granja i la formatgeria en el marc de la Setmana BIO

“Sempre diem que la formatgeria és l’excusa per continuar fent de pagès”, diu Lluís Mauri, propietari de la formatgeria Mas El Garet. Quinze anys després de la seva obertura, l’explotació compta amb mig miler d’animals i s’ha convertit en un referent de la producció ecològica, a més de ser la primera planta automatitzada de Catalunya que produeix formatges i productes làctics ecològics. La formatgeria està dividida en diferents sales, on a cadascuna s’hi porta a terme una fase per a l’elaboració del formatge, i diverses…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

COMENTARIS

LA PREGUNTA

Creu que és útil la moció de censura a l’executiu de Sánchez?

En aquesta enquesta han votat 175 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't