La Diputació de Barcelona ha homenatjat aquest dimarts a 57 dones empresàries (pageses, ramaderes, elaboradores…) de la Xarxa de Productes de la Terra pel seu talent, esforç i compromís en la conservació del patrimoni agroalimentari local, donat que totes treballen amb algun dels 55 productes singulars de la província.
La diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, ha lliurat aquest dimarts les distincions en el marc del Gastronomic Forum Barcelona, on aquests dies participen diverses empreses de la Xarxa de Productes Terra.
La Xarxa de Productes de la Terra agrupa més d’un miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de qualitat de la demarcació de Barcelona. L’objectiu principal de la Xarxa és enfortir aquest teixit empresarial, per tal que les empreses siguin més competitives i sostenibles, i els territoris més atractius i de qualitat. La Xarxa ofereix les empreses membre formació i assessorament en l’àmbit de la gestió empresarial, processos productius, comercialització i distribució i experiència turística.
A Osona, les distingides són Conxita Morell, de Pastisseria Bruguer (Vic); Anna Codina, de Carnisseria Codina (Taradell); Gemma Prat, de Fussimanya (Tavèrnoles); Eva Carmona, d’El Circell (Gurb); i Emi Codinachs, de Banc de llavors de Roda de Ter. I al Lluçanès: Imma Costa, de Mas Terricabras (Oristà); Carme Salada, de Can Salada (Santa Eulàlia de Puig-Oriol); i Maria Rosa Soler, d’El Taulell del Soler (Prats de Lluçanès).
{{ comment.text }}