Casa Tarradellas ha mantingut en els últims anys un creixement sostingut i ha tancat el 2024 amb una facturació de 1.501 milions d’euros, una xifra que suposa un increment del 8,9% respecte a l’any anterior. L’empresa ha fet públiques les dades ara com cada any i destaca que aquest creixement ha anat lligat a noves inversions, entre les quals destaca un segon molí, que ha entrat en funcionament aquest 2025, i que posiciona l’empresa com l’única elaboradora de pizzes a Europa que inclou dintre la seva cadena de valor el molinat del blat. La instal·lació ha tingut un cost de 25 milions d’euros i permet moldre 12,5 tones de blat per hora, una xifra que sumada a la de l’altre molí permet arribat a les 30 tones per hora.
També durant l’any passat es va apostar per noves línies de pizzes i millores a les existents, la posada en servei d’un nou magatzem de matèries primeres, així com per noves línies de càrnics llescats i curats. D’altra banda, Casa Tarradellas ha treballat en 29 projectes d’R+D+I.
“Hem realitzat inversions clau que reforcen la qualitat i la traçabilitat dels nostres productes. Amb el segon molí, que se suma al que vam posar en marxa el 2010, ens assegurem una traçabilitat completa del blat dels nostres productes i reforcem l’autonomia sobre un ingredient tan essencial com és la farina”, destaca Miquelina Saborit, Directora de Comunicació i Relacions Institucionals de Casa Tarradellas.
A finals de 2024, la companyia comptava amb 3.158 treballadors, 264 persones més que l’any anterior, el que representa també un creixement del 7%. Des de l’empresa destaquen l’aposta per la creació d’ocupació entre els més joves ja que un 50% de la plantilla és menor de 40 anys i també que el 59% de l’equip el conformen dones. Per fomentar el talent dels diferents equips es van fer 1.112 cursos, que van suposar més de 65.000 hores de formació.