QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
L'expert respon
Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

El Morter de Manlleu, primer restaurant de Catalunya que crea una empresa per comercialitzar l’excedent de verdures i hortalisses del seu hort

L’Horta de Sant Vicenç, que així es diu l’empresa, compta amb dues hectàrees de terreny a Sant Vicenç de Torelló d’on surten productes frescos, com escaroles, tomàquets, patates i calçots, que venen a altres restaurants de Catalunya i també al públic en general.

El 9 Nou
09/10/2013

Nota de premsa d’El Morter

El Morter, primer restaurant de Catalunya que crea una empresa per comercialitzar l’excedent de verdures i hortalisses del seu propi hort

L’Horta de Sant Vicenç, que així es diu l’empresa, compta amb dues hectàrees de terreny a Sant Vicenç de Torelló d’on surten productes frescos, com escaroles, tomàquets, patates i calçots, que venen a altres restaurants de Catalunya i també al públic en general.

En l’actualitat, l’empresa ha incorporat la venda al consumidor final en la parada que munten setmanalment als mercats de Sant Vicenç de Torelló i Folgueroles.

A part de la nova empresa, per al restaurant El Morter poder comptar amb els productes frescos i acabats de collir de l’hort representa un gran avantatge no només en la frescor i qualitat sinó també d’organització.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 105 persones.