QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
L'expert respon
Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

La Llotja de Vic celebra l’acte de Cloenda del seus 40 anys al Sucre

Qui va ser el primer president de les taules de preus de Vic, Jaume Parareda, va fer la conferència inicial

La conferència del primer president de les taules de preus de Vic, Jaume Parareda, tancava la celebració dels 40 anys de la Llotja de Vic, aquest dissabte al Sucre. Durant l’acte, es va fer referència a la trajectòria de la Llotja, així com també a mantenir l’espai de trobada i el mercat. 

A tres setmanes de la celebració del Mercat del Ram, el sector ramader d’Osona es va trobar dissabte al Sucre per celebrar la cloenda del 40è aniversari de la Llotja de Vic, el punt de trobada setmanal entre ramaders i escorxadors per consensuar el preu de referència de diferents productes.

Jaume Parareda, president de les taules de preus de Vic durant 30 anys, va ser la persona escollida per fer una conferència durant la celebració, on va recordar la trajectòria de la Llotja. 

Tot i que la manera de funcionar ha canviat amb els anys, Parareda feia una crida a mantenir la trobada i el contacte humà, el qual considera l’essència del sector. 

El president de la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic, Josep Puigdollers, va aprofitar per reivindicar el sector porcí, mentre que la directora dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Raquel Sánchez, va destacar que la Llotja de Vic “dona servei amb professionalitat i rigor”. 

Al seu torn, l’alcalde de la ciutat, Albert Castells, va tancar l’acte reivindicant Vic com a capital agroalimentària del país. Castells també va detallar que s’està treballant en la creació d’un districte Sucre, on des de l’Ajuntament, volen que passin totes les coses entorn a l’economia de la comarca. 

L’acte de cloenda del 40è aniversari de la Llotja de Vic va acabar amb un dinar a peu dret a càrrec del cuiner osonenc Nandu Jubany. 

LA PREGUNTA

Creu que s’està fent bé la gestió de la pesta porcina?

En aquesta enquesta han votat 74 persones.