Nota de premsa d’Erre
L’empresa osonenca Erre de Vic 1952 guanya el premi Innoval d’Alimentaria 2012 amb Pastassana
La primera pasta fresca de l’estat espanyol també apta per a celíacs ha guanyat el premi com a producte més innovador dels últims dos anys en la categoria de frescos refrigerats no làctics
Vic (Barcelona), 20 de març de 2012.- La nova pasta fresca sense gluten Pastassana, de l’empresa osonenca Erre de Vic 1952, ha estat reconeguda amb un dels premis Innoval en la categoria de productes frescos refrigerats no làctics, que s’atorguen en el marc de la fira Alimentaria, que tindrà lloc del 26 al 29 de març a Fira de Barcelona.
El premi, que reconeix els productes més innovadors dels últims dos anys en la indústria de l’alimentació i les begudes, s’entregarà el proper dimarts 27 de març a les 18.00h, a l’espai Media Set d’Innoval. El mateix dia al matí, a les 11.30h, Erre de Vic presentarà Pastassana en un seminari a l’espai Media Set del recinte, on explicarà les propietats i els beneficis d’aquesta pasta.
La pasta fresca Pastassana, que no conté gluten ni altres al·lèrgens (a excepció de l’ou), es comercialitza amb una varietat clàssica (pasta blanca) i una altra que inclou verdures fresques (pastanaga i espinacs, no deshidratats). Les dues modalitats es presenten en diverses formes com macarrons, espirals, espaguetis i tallarines.
En el marc d’Alimentaria, Erre de Vic, 1952 també estarà present a l’estand del Clúster Català d’Elaboradors de Productes Gourmet, al Pavelló de les Autonomies. A banda de la pasta fresca sense gluten, l’empresa hi mostrarà les seves varietats de pernil cuit curat, el gall dindi, les salsitxes de frankfurt saludable (de pernil cuit o gall dindi) i les textures de pernil cuit amb fruites. Tots ells són productes sense al·lèrgens.
L’empresa osonenca, que compta amb una llarga trajectòria dedicada a la fabricació de productes carnis cuits artesanals, va decidir apostar per la fabricació de pasta fresca sense gluten ara fa un any, creant una nova societat, Sempreteca, ubicada a Taradell. L’objectiu era oferir altres productes alimentaris seguint la filosofia d’Erre de Vic, 1952 com Pastassana, entre d’altres projectes.
La passada edició dels premis Innoval, el 2010, va premiar, entre d’altres, productes com el iogurt Densia de Danone, el xiclet Trident Senses, la crema de gamba vermella d’Aneto, Naturnes de Nestlé, Maggi Directo al Horno i el Foie amb Torró de Xixona de Mas Parés.
Sobre ERRE DE VIC, 1952
Des de 1952, Erre de Vic, 1952 treballa dia a dia per a promoure l’alta gastronomia i vetllar per la salut de les persones, elaborant aliments que ressalten les excel·lències de la carn i són aptes per a tots els consumidors. Els productes d’Erre de Vic, 1952, fets amb la combinació d’un procés artesanal i tradicional i l’R+D+I, no contenen al·lèrgens i segueixen criteris ecològics, al mateix temps que conserven el gust exquisit i autèntic de la carn. El pernil cuit curat de producció 100% natural és el producte emblema de la marca, que amb la mateixa passió també elabora pit i cuixa de gall dindi cuits, salsitxes de frankfurt i un exclusiu ventall de textures- crema de pernil cuit curat combinat amb fruites-, a més de pasta fresca sense gluten.