QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
L'expert respon
Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

UGT elegeix la nova federació agroalimentària d’Osona

“A Osona no hi ha cultura sindical, impera molt més la figura de l’“amo” i els treballadors, va dir David Papiol secretari general de la federació d’agroalimentàries de la UGT de Catalunya, que va assistir al congrés comarcal.

El 9 Nou
10/03/2010

Divendres es va fer el primer Congrés Ordinari de la Federació Agroalimentària de la UGT d’Osona, on va ser escollida la nova comissió executiva, amb Pere Arumí com a secretari general; Eva Sebastián, secretària d’organització i formació; Nicolás Sánchez, secretari de política institucional i sindical; Mònica Izquierdo, secretària d’igualtat, dona i comunicació, i Samuel Okereke com a secretari d’immigració. Així ho van triar la vintena de delegats sindicals presents al congrés, que també van votar a favor de l’informe de gestió presentat per Pere Arumí.

Una de les novetats és la incorporació d’una persona a mitja jornada, Eva Sebastián, dedicada a la feina sindical a les empreses del sector agroalimentari d’Osona, i un altre dels objectius és impulsar la formació en aquest sector, “estem treballant per fer cursos amb l’Escola d’Hostaleria, i amb AMIC-UGT, per facilitar cursos als treballadors d’origen immigrant; al sector carni n’hi ha molts”, diu Arumí.

Al congrés també hi va assistir David Papiol, secretari general de la federació a Catalunya, que va dir que Osona és un referent de la indústria agroalimentària, però que té un gust agredolç. “La relació empresari-sindicat ha de ser normal, i la cultura del sindicalisme forma part de la cultura de l’empresa”, va remarcar.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 656 persones.