QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS
L'expert respon
Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

Un formatge amb aroma de cervesa

Formatges de Muntanyola ha iniciat la fabricació d’un nou formatge que barreja a la seva escorça els sabors naturals de la Cervesa del Montseny. S’ha presentat aquest cap de setmana al Lactium de Vic.

El 9 Nou
09/05/2011

Nota de premsa

“Utilitzant com a ingredients, la bona llet de vaca de la comarca d’Osona, a la seva formatgeria situada a 900 metres d’alçada, i aromatitzant l’escorça amb la cervesa artesana de la Companyia Cervesera del Montseny, el resultat és un formatge inèdit que estarà en el seu moment àlgid a principis de l’estiu, que serà quan es començarà a comercialitzar. Una recepta que és habitual en països com Bèlgica i França i ara, Formatges de Muntanyola la introdueix a Catalunya.

Durant la Fira Làctium, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Vic, s’han pogut provar els primers resultats d’aquest formatge que promet convertir-se en una de les seves meritoses creacions.

Fitxa tècnica:
– Llet de vaca.
– Coagulació enzimàtica.
– Escorça rentada amb Cervesa del Montseny.
– Maduració en cava de dos mesos i mig a tres.

Nota de cata:
Formatge mantegós de sabor gustós i agradable. El gust d’aquest formatge recorda el llevat de la cervesa com en els formatges belgues creats per les cerveseries dels frares trapencs. A partir dels cinc mesos el llevat de cervesa penetrarà encara més i el formatge es tornarà més mantegós i amb el sabor més pronunciat.”

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 494 persones.