El CB Vic-UVic accedeix a la fase final d’ascens a LEB Plata

El club vigatà va acabar tercer de la final a quatre de Vic i aconsegueix la plaça a la fase final d’ascens

08/05/2018
Vic

El CB Vic-Uvic continua endavant en el seu camí per pujar a LEB Plata. L’equip de Dídac herrero ha aconseguit classificar-se per a la fase final estatal, que es jugarà a Almansa (Albacete), després d’acabar en tercera posició en la final a quatre del grup C que es va disputar, aquest cap de setmana, al pavelló Castell d’en Planes de Vic.

Tot i deixar escapar la victòria a les semifinals contra el CB Menorca per 67-72 en un partit marcat pel gran encert exterior de l’equip balear, el diumenge, l’equuip osonenc va tenir una segona oportunitat per continuar vius en la lluita per l’ascens, i aquesta vegada, contra el Pardinyes Lleida, no la va desaprofitar. El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips, però de mica en mica el CB Vic-UVic va començar a dominar el joc interior i acabà la primera part per davant al marcador, 51-46. A la represa, l’equip vigatà va aconseguir distanciar-se gràcies a un alt percentatge en el tir exterior. Tot i que durant l’últim quart, l’equip lleidetà va seguir lluitant, el Vic va aconseguir mantenir la distància i el partit va acabar amb el resultat de 92-71.

Herrero: “Defensivament hem sabut ajustar bé els interiors i, de fet, ha sortit tot força rodó. Això ha permès que poguéssim anar marxant cada vegada més”

D’aquesta manera, el Vic aconsegueix, no només una gran victòria, sinó que també suposa el premi més esperat, l’accés a la fase final per l’ascens a LEB Plata.