El CP Vic cau a casa amb el Lloret

Els vigatans no van tenir la nit i van acabar claudicant per 3 a 5

09/04/2017
Vic

Només havien passat onze segons des de l’inici del partit quan l’electrònic de l’Olímpic de Vic es movia. El Lloret encarrilava així de ràpid el què acabaria sent una victòria per 3 a 5 en un partit en què els de Ferran Pujalte van notar el cansament acumulat tot i disposar d’accions per almenys puntuar.

Els germans Grau van ser els golejadors del Lloret. Marc va ser l’encarregat d’encetar l’electrònic amb aquest gol que va arribar a la primera jugada del partit. Tot i el gol inicial, els primers quinze minuts van ser ensopits, sense pràcticament ocasions ni llançaments per part dels dos conjunts. No va ser fins al quart d’hora de joc quan el partit es va animar. Lluís Grau feia el segon, després d’una gran jugada col·lectiva. El Vic va despertar i ho va fer amb un Jordi Burgaya que es va posar l’equip a l’esquena. Sergi Llorca feia l’1 a 2 al minut 17 i pocs segons després, Burgaya era l’encarregat d’empatar el partit. Quan millor ho feia el conjunt vigatà va arribar el 2 a 3 pel Lloret en un llançament de Marc Grau.

A la segona part el Vic va portar el pes del partit. Les ocasions es van multiplicar però la manca d’encert i un gran Ferran Serra a la porteria van evitar que el Vic empatés abans. El 3 a 3 al minut 39, obra novament de Burgaya, tornava a posar dins del partit però com a la primera part, el Lloret va contrarestar el gol de l’empat amb un altre gol. El 3 a 4 d’Àlex Grau va arribar en el minut 41 però el gol que va fer més mal va ser el 3 a 5, un minut més tard, en una jugada que va finalitzar Marc Grau sense que Gerard Camps pogués aturar la bola. Quedaven 8 minuts però els vigatans van ser incapaços d’acostar-se en cert perill a la porteria d’un Lloret que va defensar molt bé les tímides arribades dels homes de Pujalte.

Després d’aquesta jornada, el Vic és tercer a la classificació amb 52 punts, a un del Reus que és segon.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 278 persones.