El Voltregà s’emporta el derbi femení

El conjunt de Sant Hipòlit s’imposa al Club Patí Manlleu per 4 a 2

29/04/2017

El Voltregà ha guanyat  (4-2) el derbi de l-OK Lliga femenina davant del Manlleu. Després d’uns primers minuts de domini voltreganès el joc s’ha igualat amb anades i vingudes constants. Dos gols consecutius d’Aina Arxé -el segon de penal- han donat el primer avantatge al Voltregà a quatre minuts pel descans. Berta Tarrida i Anna Romero han situat el 4-0 a l’electrònic als primers compassos de la segona part. El Manlleu ha aprofitat la relaxació local per fer el 4 a 2 amb dues dianes de Gemma Solé, una de falta directa. Nara López no ha estat encertada en l’execució d’una directa i el marcador no s’ha mogut més.

En aquesta enquesta han votat 125 persones.