Alimentaria és, sense dubte, el gran aparador internacinoal del sector de l’alimentació. Ramon Barangueras atenia dilluns representants del mercat xinès o restauradors alemanys en poca estona de diferència interessant-se pels formatges o la llet que produeix al Lluçanès. Formatges d’ovella ecològics o la llet de les mateixes ovelles que volen començar a distribuir a curt termini són els productes que portava enguany a la fira.
La fira dona cabuda a petits productors i a la gran indústria. Pascual, amb planta a Gurb, aprofitava la fira per presentar els seus objectius de creixement i nous productes tan en l’àmbit de la llet com de les begudes vegetals, amb la quinoa com a nova aposta.
Però si un pavelló té accent osonenc a Alimentaria és el de la carn. Embotits Monells obre una nova línia de productes gourmet amb el pastrami com a icona. La Cooperativa plana de Vic també s’ha fet un lloc a la fira per teixer relacions amb xarcuters catalans i grans productors.
En total, una trentena llarga d’empreses osonenques han estat durant aquests quatre dies mostrant els seus productes a la recerca de nous clients i àrees de negoci a la fira barcelonina.
{{ comment.text }}