Capacitar els alumnes per dirigir i organitzar el servei de cuina des de l’aprovisionament fins a les activitats pròpies de la producció i el servei. Aquesta és l’aposta del Departament d’Ensenyament, un cicle formatiu de grau superior en direcció de cuina que completi els cicles de grau mitjà de cuina, pastisseria i sala que actualment ja s’imparteixen a l’Escola d’Hostaleria d’Osona. Una demanda de l’Ajuntament de Tona, l’escola i el gremi que a partir de setembre donarà sortida professional a estudiants de la comarca però també, de la resta de comarques de la Catalunya Central.
Al nou cicle s’hi podran matricular trenta alumnes que combinaran la formació acadèmica a l’escola amb l’aprenentatge en una empresa. Abans d’obrir-se les inscripcions, la nova oferta ja ha despertat l’interès d’alguns alumnes del centre.
Que l’escola de Tona augmenti el nombre d’alumnes també permetrà al centre obrir el restaurant de l’escola els divendres al migdia. Un servei que fins ara, només obria de dilluns a dijous.
{{ comment.text }}