L’auditori Roca del Museu del Ter de Manlleu es va omplir d’amics, col·laboradors i exalumnes de les seves classes de cuina per assistir, dijous al vespre, a la presentació del volum Cuina pràctica. 29 receptes per sorprendre, del cuiner manlleuenc Manel Molera. “És un llibre de cuina, i alguna cosa més”, va destacar en la presentació el gastrònom Pep Palau, que també n’ha fet el pròleg. Per Palau, les receptes són un reflex de la cuina sincera i alhora “altruista” de Molera, però “també és un llibre de cuina pràctica, per tenir damunt la cuina”.
El llibre ha estat editat per l’Associació Tapís a través del projecte Aktua, adreçat a joves amb risc d’exclusió social. El seu taller d’edició de llibres artesanals ja ha publicat, des del 2014, 20 títols. “Ha estat una etapa molt important de la meva vida”, va remarcar un dels joves participants, Reda Benchicar. Cuina i solidaritat, de fet, han avançat sempre de bracet en la trajectòria professional de Molera, que va aprofitar la presentació per donar les gràcies tant a les persones de qui ha après com a les que l’han acompanyat durant tots aquests anys.
{{ comment.text }}