L’empresa del Grup Agroalimentari Vall Companys Patel –dedicada al sacrifici i l’especejament de productes porcins a l’Esquirol– estarà present a l’edició d’enguany de la fira Alimentaria, que tindrà lloc del 4 al 7 d’abril a Barcelona. Es tracta de la fira més important del sector agroalimentari de l’Estat espanyol, que torna després d’haver de cancel·lar l’edició 2020 per la pandèmia. Patel estarà present a l’estand F600 del Hall 3 (Pavelló d’Intercarn) juntament amb les altres empreses del grup agroalimentari. La fira ha de servir per seguir posicionant l’empresa com a referent en el sector porcí nacional i internacional.
Fonts del grup agroalimentari dedicat a la producció farinera, producció de pinso i productes carnis de porc i de pollastre apunten que Intercarn és el pavelló de referència de la fira, ja que “el sector ramader i carni del sud d’Europa és de referència en tota la seva cadena de valor: criança, eficiència, benestar animal, sostenibilitat i en el futur ho acabarà sent encara més”.
Reconeixement de la tasca del sector carni
Des de l’empresa s’afirma que aquesta edició és clau per reconèixer la tasca del sector agroalimentari –i en particular l’àmbit carni– en els darrers anys. El sector ha estat considerat “essencial” per a l’economia havent garantit el subministrament d’aliments durant la pandèmia de la covid-19 i ha avançat decididament en els objectius de sostenibilitat fixats per l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.
En aquest sentit, la coordinadora de polítiques d’innovació i desenvolupament del Grup Vall Companys, Coral Carrasco, exposarà a la fira Alimentaria el programa Penta –el pla estratègic de sostenibilitat– i també les principals accions d’innovació al llarg de la cadena de valor: des de l’activitat ramadera, passant per l’activitat industrial i acabant en la comercialització.
{{ comment.text }}