EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“A Vic s’ha castigat els veïns amb impostos, nosaltres els abaixarem”

Pau Ferran, candidat del PP, va presentar el programa econòmic al costat de Gay de Montellà.

Acompanyat de Joaquim Gay de Montellà, expresident de Foment del Treball, el candidat del PP a Vic, Pau Ferran, va presentar aquest dissabte durant el mercat de la plaça Major les propostes econòmiques de la candidatura. Ferran va acusar l’actual govern de Junts d’haver castigat els ciutadans de Vic amb un augment injustificat d’impostos provocant problemes a molts veïns. “Aquest govern no ha deixat ni un sol impost ni taxa sense apujar. Malgrat la pandèmia, l’IBI ha crescut prop d’un 16%, les escombraries un 6% i fins i tot han incrementat el preu dels parquímetres”, va lamentar Ferran.

El candidat del PP va assegurar que si governen revertiran la situació i abaixaran “tot el possible els impostos”. Va presentar els populars com “el partit que genera riquesa a tot arreu on governa” i es va comprometre a donar facilitats a totes les empreses que es vulguin instal·lar a Vic. “Els abaixarem l’impost d’activitats econòmiques i els ajudarem, si cal, amb la cessió de locals”, va dir Ferran. Per tancar el cercle de la creació de llocs de treball, Ferran va anunciar també la creació d’un nou centre de formació professional dual, perquè les empreses trobin a Vic els treballadors que necessiten i també perquè “tots aquests joves que moltes vegades no treballen ni estudien tinguin una altra oportunitat per aprendre un ofici”. A l’equador de la campanya electoral, Ferran es va mostrar optimista perquè el PP pugui obtenir representació: “Som els únics que estem fent campanya presentant propostes i parlant del nostre programa”. I es va presentar com “l’única alternativa possible a més de 40 anys de govern dels mateixos”.

L’expresident de Foment del Treball va definir Vic com a cabdal pel Partit Popular. “És una ciutat i una comarca molt potent, amb una indústria càrnia que nosaltres hem de respectar, ajudar i promoure”. Gay de Montellà va recordar les vinculacions de la seva família amb la ciutat –el jurista Rafael Gay de Montellà, nascut a Vic, era germà del seu avi– i va assegurar que el Partit Popular s’ha marcat l’objectiu de superar el miler de vots a la capital d’Osona en les eleccions d’aquest 28 de maig. Va contraposar propostes com la de Ferran amb la formació professional dual a Vic amb la d’altres partits que “els ofereixen subvencions i no els donen l’oportunitat perquè treballin i generin riquesa”.

LA PREGUNTA

Està d’acord que la Unió Europea imposi aranzels als cotxes elèctrics xinesos?

En aquesta enquesta han votat 324 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't