EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Acord pel pressupost a Torelló

Junts s’abstindrà després que ERC-JPT els hagi inclòs els 13 punts que demanaven els postconvergents

EL 9 TV
23/02/2023
Torelló

Després de mesos de negociacions i d’una pròrroga que es va iniciar al gener, l’equip de govern de Torelló, que està en minoria, podrà tirar endavant el pressupost per a aquest 2023 que supera els 22 milions d’euros. Des d’ERC-JpT van negiciar amb les tres grups i el PSC ja es va desmarcar. A inicis de setmana havien acordat amb la CUP i Junts que s’abstindrien. Finalment, però, només tenen signada l’abstenció de Junts.

La CUP s’ha desmarcat de l’acord després de conèixer a la comissió informativa de dilluns que l’equip de govern també havia pactat amb els postconvergents. Amb tot, havien acordat 14 punts. Un dels aspectes que ha fet trencar l’acord entre republicans i cupaires ha estat la manera en què s’havia de fer públic el pacte.

Des del govern destaquen que el pressupost és un 30% superior que a l’inici del mandat i que les inversions, de prop de 8 milions són les més altres dels darrers 13 anys. Entre aquetes hi ha un milió i mig per a les obres del centre cultural del club o mig milió per millorar el mercat municipal.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 698 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't