EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Albert Güell renuncia oficialment a l’alcaldia de Sobremunt

El rellevarà en el càrrec la regidora Ester Ordeig

Albert Güell va renunciar oficialment a l’alcaldia de Sobremunt durant el ple d’aquest dimarts, després de set anys al capdavant d’un consistori en què els candidats es voten amb llistes obertes. Des d’ara fins a les eleccions municipals el rellevarà en el càrrec la regidora Ester Ordeig, que està pendent de la junta electoral per prendre’n possessió.

Crític amb el fet que les persones s’eternitzin en càrrecs públics, Güell va dir ja a principis de mandat que era probable que no completés els quatre anys. Fa unes setmanes va confirmar per carta la intenció de deixar l’Ajuntament. Al text explicava que “ja no m’acompanyen les forces necessàries per seguir desenvolupant la responsabilitat d’alcaldia amb el grau d’exigència que em caracteritza i que considero imprescindible quan es tracta de liderar un govern municipal en la gestió dels recursos públics”.

A Sobremunt, que té 78 habitants, el 2019 s’hi va presentar només l’agrupació d’electors dels Independents. Albert Güell va treure 39 vots; Ester Serradell, 30, i Ester Ordeig, 20.

LA PREGUNTA

Creu que hi haurà pacte entre PSC i ERC per investir Salvador Illa?

En aquesta enquesta han votat 482 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't