EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Aquest dissabte a la tarda es fa la rebuda de Marta Rovira a Vic

Aquest divendres ja va presidir presencialment una executiva i un Consell Nacional d’ERC, i aquest dissabte al matí serà a Olesa

El 9 Nou
13/07/2024
Vic

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, viurà aquest dissabte a la tarda una doble rebuda a Vic. A 2/4 de 6 hi haurà un acte institucional a l’Ajuntament, i a partir de 2/4 de 7 un acte popular a la plaça de la Catedral.

Serà al mateix lloc on al setembre de 2022 el col·lectiu Free Rovira, impulsat de manera especial per les seves amigues de Vic, ja va organitzar un acte per reclamar el seu retorn.

Rovira va tornar d’un exili de més de sis anys aquest divendres. Va sortir de Ginebra dijous amb migdia, junt amb els quatre altres encausats per l’extingit cas Tsunami, i fa va fer nit a Salses, a la Catalunya nord. L’endemà a primera hora hi va haver el pas simbòlic per la porta dels Països Catalans, i d’allà a Cantallops, a l’Alt Empordà, on es va fer l’acte oficial de rebuda.

Després de trepitjar per primera vegada la Plaça de Vic després de gairebé set anys i passar per casa dels pares, a la tarda va ser a Barcelona, on va viure una emotiva rebuda a la seu nacional d’ERC i va presidir la reunió de l’executiva i després del Consell Nacional.

Aquest dissabte al matí l’agenda de Marta Rovira inclou un compromís previ abans de Vic, que és l’assistència a l’Assemblea de Dones d’ERC a Olesa de Montserrat (Baix Empordà).

LA PREGUNTA

Qui guanyarà l’Eurocopa de futbol?

En aquesta enquesta han votat 178 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't