EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Ara sabem què ens hem trobat i com millorar-ho”

Els perfils (53). Mercè Cabanas, candidata de FEM Taradell-ERC

Amb l’experiència al capdavant de l’Ajuntament de Taradell, Mercè Cabanas (FEM Taradell-ERC) repeteix candidatura com a alcaldable del municipi a les eleccions municipals del 28 de maig.

Combinarà la campanya electoral amb la tasca de gestionar l’Ajuntament però “amb empenta i força i amb un equip potent per consolidar i revalidar el resultat de fa quatre anys”. Uns comicis en els quals va aconseguir nou regidors, amb una clara majoria absoluta i convertint-se en la primera alcaldessa de la història de Taradelll. Cabanas confia a repetir aquella majoria històrica, perquè “hi ha cares noves a l’equip però té el mateix marc i les mateixes idees però millorades gràcies a l’experiència aconseguida al llarg d’aquests quatre anys. Ara sabem què ens hem trobat i com fer-ho millor”. Pel que fa a les cares noves de la llista, Cabanas comenta que “sempre cal aire fresc, noves aportacions, gent preparada, amb disponibilitat i competents per treballar per Taradell”. A diferència de fa quatre anys, hi haurà tres llistes. A banda de FEM Taradell i Junts, aquest cop també entra en joc el PP. A un mes de les eleccions l’actual alcaldessa de Taradell preveu una campanya en què vol “explicar el que hem fet, que ha estat moltíssim malgrat les diverses situacions adverses” i també afegeix “per explicar el canvi de model a l’Ajuntament i a l’equip”. Cabanas comenta que “s’ha treballat amb tothom i hem buscat solucions perquè la gent ve a l’Ajuntament per necessitat, no per gust”.

Els eixos del seu programa seran bàsicament els mateixos de fa quatre anys, “amb propostes que ja estan a la sala de màquines però sempre pensant en la cultura, en l’educació i a fer un poble amb més cohesió”.

LA PREGUNTA

La conducta de Puigdemont, com diu el conseller d’Interior, va ser “impròpia”?

En aquesta enquesta han votat 1687 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't